Pages

Pencinta Kraf Malaysia :)

Thursday, January 26, 2012

Tempahan Hayah


Assalamualaikum semua~ (^_^)

Comel tak frame gambar ni?
Actually ni sampul cek. Tapi Mal buat macam frame supaya lepas akad nikah
boleh guna semula untuk letak gambar nikah atau gambar resepsi.

Alhamdulillah Mal siapkan frame ni dalam masa 3 jam saja.
Mal jahit ni pun dengan amat senang hati sebab tuan punya frame
sangat tak berkira pasal harga.
Ada banyak lagi gambar close up dalam Fan Page Kraf Malinja.
Sudi2kanlah LIKE ya :) Thanks!

Untuk Hayah, thanks a lot sebab beri kepercayaan pada kita :)
Semoga majlis berjalan dengan lancar & dipermudahkan Allah~

Bagi yang berminat nak frame macam ni juga,
boleh emailkan tempahan anda ke
kraf.malinja@gmail.com

Thursday, January 12, 2012

Tempahan Nadya

100 pcs bookmarks untuk doorgift katanya.
Warna tema: Biru. 
Mal letak semua jenis biru yang ada dalam stok.

Terima kasih banyak2 Nadya! :)








Dah lama dah siap ni. Hantar pun dah lama.
Cuma baruuuuu nak upload gambar2nya.

Thanks again Nadya~ :)

Tuesday, January 10, 2012

Tempahan Cikgu Adibah

Terima kasih Cikgu Dib Dib sayang~ :)
Roommate Mal masa kat UM dulu. Hee..

Felt pelbagai bentuk ni ada 100 pcs kesemuanya.
Harapnya awak suka la Dib Dib :)









Monday, January 2, 2012

Sunday, January 1, 2012

Pemenang MAAL HIJRAH FREBIES (^_^)


Assalamualaikum semua! Selamat tahun baru 2012~ :)

Berikut adalah senarai peserta Freebies yang lepas:


1) Nur Fa'izah Raziqin 
2) Along Nida 
3) Greennpanda Craft 
4) Marzuita Mustaffa 
5) Aida Hanafiah 
6) Shaz Amni 
7) Nada Durrah 
8) Nur Balqis Afiqah
9) Dsue Fia
10) Hanis Farzana
11) Craftie Aeina Balqies
12) Alia Azmi
13) Norhayati Ramli
14) Hidayah Shahir
15) Nur Hazlina Mohd Fisol 
16) Shira Shaakira

Pemenangnya ialah:
Nombor 15: Nur Hazlina Mohd Fisol~ (^_^) 

TAHNIAH diucapkan kepada adik Hazlina!
InsyaAllah Khamis ni Kak Mal pos hadiahnya ok.

Terima kasih kepada semua peserta kerana mengambil bahagian. 
Berita baik untuk anda semua (para peserta): sebagai penghargaan, Mal nak bagi 
15% diskaun sekiranya membeli/menempah produk kraf dari Kraf Malinja. 
Tawaran ini sah untuk 1 Januari hingga 1 Mac 2011 sahaja.

Sekian, terima kasih! :)

Jom Shopping! :)