Pages

Pencinta Kraf Malaysia :)

Wednesday, May 25, 2011

My Little Prince :)



Assalamualaikum semua :)

Alhamdulillah.. :) Putera sulung kami selamat dilahirkan secara normal dengan berat 3.58 kg di Hospital Serdang pada jam 5.44pm 4 Mei 2011. Mal dan baby sihat alhamdulillah. Terima kasih atas doa sahabat2 dan rakan2.

*Mal mintak maaf banyak2 sebab dah lama tak update blog Kraf Malinja ni sekaligus membuatkan para peserta GA tertanya2 apakah status penyertaan masing2. Jangan risau2 ok :) InsyaAllah Mal akan update senarai nama peserta GA tu nanti. Mohon faham keadaan ibu yang sedang berpantang ni :) Terima kasih~

9 comments:

A y e s h a Ramlee said...

alhamdulillah, tahniah ye... normal ke? hehe... comel2... apa namanya ni....

hanizatul.amira.amran said...

congrate da dapat baby :)
btw, bby nama ape?

Fa'izah [eqin] said...

wah!! baby boy....hehe faizah tunggu2 gk bila akak nk letak pic baby..hehehe tahniah kak! baby nama apa? =)

Qienah said...

tahniah..cmel je baby...:)

Kraf Malinja said...

alhamdulillah terima kasih :) namanya muhammad wafiy :)

Fa'izah [eqin] said...

muhammad wafiy? cantik nama...maksudnya pun baik...pandai akak n husband pilih nama...=)

Nida said...

AS-salam..

Tahniah.. so cute, tenang wajahnya, semoga mmebesar sebagai anak yg berjaya dunia dan akhirat..ameeeeennn

Kraf Malinja said...

ameen.. terima kasih :)

Nisa' Azman said...

Congrats pd Mal sekeluarga.. baby boy yg sgt cute sudah slamat lahir ke dunia.. ^_^

Jom Shopping! :)