Pages

Pencinta Kraf Malaysia :)

Tuesday, December 6, 2011

Cubaan Menjahit Bantal Hiasan! :)

Kali pertama jahit bantal. Buat yang simple2 dulu. 
Harga pun bagi murah2 sebab kerisauan apa yang bakal terjadi pada rupa paras pillow ni. 
Eh, yang sebenarnya Mal memang jenis yang simple. 
So kalau perasan, design untuk felt craft yang Mal buat, semuanya memang simple.


Saiz A4 ya kawan2. Material yang digunakan 100% berasaskan felt.
InsyaAllah next project Mal nak guna flannel pulak.


Close up. Tapi tak nampak jahitan Mal tu. Setiap satu huruf & gambar ni Mal jahit tau.
Bukan gam macam tu je.


 Bab mengambil mengambil gambar ni yang den lomah sikit. 
Pulak tu time tu nak cepat, sebab nak keluar pi kenduri. Huu.. 
Kualiti gambar kurang memuaskan. 
InsyaAllah next time Mal ambil gambar molek2 sikit.

Bantak hiasan ni Mal buka untuk tempahan ok
PM if interested.
kraf.malinja@gmail.com atau boleh PM di FB inbox

2 comments:

Jom Shopping! :)