Pages

Pencinta Kraf Malaysia :)

Saturday, March 24, 2012

Pilihan Flannel Untuk Bantal

Assalamualaikum semua. Selamat berhujung minggu~ :)

Maaf Mal sibuk sikit, tak sempat nak edit gambar dan upload di blog.
Ada masa nanti insyaAllah Mal upload na.

Just a quick update.
Kat bawah ni adalah pilihan warna flannel untuk dijadikan bantal.
Warna2 di bawah ni saja yang ada. Ni pun kira banyak pilihan dah la kan.
Mintak kerjasama untuk tak request warna pelik2. Huhuuu..

1 = Black
2 = Soft Purple (LIMITED)
3 = White
4 = Soft Green
5 = Dark Green
6 = Soft Blue
7 = Dark Turqoise

8 = Cream (LIMITED)
9 = Yellow
10 = Orange
11 = Red
12 = Soft Pink
13 = Pink + Purple
14 = Dark Pink

Jadi, bagi sesiapa yang berhajat nak tempah bantal, sila rujuk warna2 di atas.

***Mal TAK JAHIT SARUNG BANTAL~***
***Mal juga TAK JUAL KAIN FLANNEL~***
Mal hanya terima tempahan untuk jahit bantal siap sahaja.

Harap maklum. Terima kasih! :)
(Sorry terpaksa highlight. Inbox dihujani pertanyaan aneh2.. Hee..)

4 comments:

jia creatifelt said...

as salam..mohon tny..selalu beli kain flnnel kt ane..?

Kraf Malinja said...

salam. beli kat kedai kain je ;) kalo warna yang pelik2 tu, beli online.

ChanteQ felt said...

salam...nk tanye, tuk buat bantal kain ape y ssuai ek? im stil new dlm dunia felt craft ni.. http://chanteqfelt.blogspot.com

Zek said...

Semeter kain fla nel rm braper?

Jom Shopping! :)