Pages

Pencinta Kraf Malaysia :)

Thursday, August 11, 2011

ID Card Holder In The House

Assalamualaikum. Selamat petang semua.

Jom cuci2 mata sebelum berbuka puasa~ 
Maaf kualiti gambar cuma tahap hp cap itik. :p

4 keping ni, customer punya. :) Bukan untuk dijual.
Belum siap sepenuhnya lagi.
Tapi Mal dah teruja nak upload gambarnya.

4 keping ni untuk dijual. Nanti Mal nak tambah button kat tali.
Kalau nak book dulu pun boleh.

Harga: 

RM15/pc 
(untuk emblishment besar2 campur yang kecil seperti di atas)

RM13/pc
(untuk emblishment kecil2 sahaja)

RM10/pc
(without any emblishment)

**Harga termasuk tali tu jugak ya. Harap maklum.
**Penambahan plastik PERCUMA untuk 10 orang customer terawal 
yang menempah ID card holder ni.

Siapa nak, mai la order~ :)


------------------------------------------------------

ID card holder ni inspired by Kak Ja from JajaKraf~
FYI, 1st crafter yang buat card holder ni from felt: Kak Ja lah.
Kak Ja buat memang jauuuuh lebih cantik. (^_^) Otai tu!
Emblishment Kak Ja comel sangat! Paling Mal suka, tali card holder tu.
Siapa nak ribbon tali yang macam Kak Ja buat, 
sila order daripada beliau ok :)

------------------------------------------------------

8 comments:

Khairiyah aka Kerry said...

Amal!! comel sgt!! nape kerry dh nk abis baru buat??wuuuuuuuu

Queen F said...

akak cantiknyaa ! :D nak tempah yang warna merah tuu.. cantik gila :D tapi akak, lepas raya dah nak masuk belajar.. agak2 kalau saya tempah, nak pos ke u ke pos ke rumah ek? >.<

Kraf Malinja said...

to kerry: hee.. sambung la phd pulak. leh pakai matrix card lagik. :D

to queen f: boleh nak tempah. email ke kraf.malinja@gmail.com tempah skrg insyaAllah sempat sampai raya ni. so leh hantar kat rumah.

yg dlm gambar tu (4 atas) xleh tempah sbb da ada org punya. kalo 4 yg bawah tu bole.

kalo nak warna mcm yg atas tu jugak, akak buat semula la. design lain skit. bergantung emblishment apa yg ada. :)

nanie zainudin said...

seronoknyeeeee kak..cantik..tak sbar nak tunggu last result..seyeslyy comel... ^_^

munirah said...

fuyyoiii...cntek la akak.. sy pon dh nk abes blajar ni.. x smpt la bli.. =p

Kraf Malinja said...

to nanie: sabo saboooo :D tgh mikir mcm mn nk ltk nama ni. button huruf susah dpt. kalo ada mmg sng keja akak.

to munirah: awak pulak, sambung la master :D hee..

feltcraft said...

comelnye!!! jemput la jd follower blog sy ye...^_________^
http://kecheqcraft.blogspot.com/

feltcraft said...

comelnye!!! jemput la jd follower blog sy ye...^_________^
http://kecheqcraft.blogspot.com/

Jom Shopping! :)