Pages

Pencinta Kraf Malaysia :)

Wednesday, September 28, 2011

Tempahan Kali Kedua; Lia

 First attempt Mal buat external hard disk case.
3D dimension pulak tu. Mencabar sungguh! :D
Alhamdulillah ok, cuma kat hujung bucu tu perlu dibaiki lagi.

Tweet tweet tweet~

2 layers macam biasa :)

Kat belakang, ada nama :)


Cabaran lagi satu, nak buat gambar Tweety tu..
Sekali tengok, nampak ok. Bila 4 5 kali tengok, Mal kurang puas hati.
Pun perlu dibaiki lagi.

Well, I'm still learning..
Proses belajar ni akan berterusan.. Sampai bila2. Kannnn!!!

Terima kasih Cikgu Lia~ :)

5 comments:

Wanita2u said...

Salam mesra. :) Kak Fash nak ajak lawati www.portalwanita2u.blogspot.com.

Dapatkan juga update di sana setiap masa. Jom suggest this blogshop pada kawan² juga ya. :)

Pelbagai produk kecantikan & kesihatan ada di sana. Recommended products - Sabun Pelangsingan Badan, Sabun Payudara, Herba Dara Semula, Krim Manjakani, Jus Asmaranita, Jus Bidadari, Minuman Super Maxx 5+1. :)


Kini terdapat Promosi Istimewa : Tawaran Hangat : Pakej Bajet Istimewa

munirah said...

klu external case cmni brape hrge ye kak? kwn sy b'mnt la... =)

Kraf Malinja said...

to munirah: harga murah2 je. dari RM15 hingga RM20 bergantung pada design. meh la order. email ke kraf.malinja@gmail.com :)

stitchNknot said...

Nice! 1st time buat yg 3D camtu, sy tetas & jahit balik sebab x puas hati dengan jahitan.

Biasanya utk bucu sy kerat bg rounded sikit. Senang sikit nak jahit :)

Kraf Malinja said...

to stitchNknot: thanks! :) kita x puas hati kat bucu yang bertemu 3 keping tu.. konpius nak jahit mcm mana :p

anyway, kita slalu jugak visit ur blog. kreatif & identiti sniri. :)

Jom Shopping! :)