Pages

Pencinta Kraf Malaysia :)

Sunday, July 17, 2011

Hadiah Pemenang2 GA :)

Assalamualaikum. Happy Monday! :)

Alhamdulillah dah siap pun hadiah2 untuk pemenang GA.
InsyaAllah akan dipos minggu ni. :)





 Em em em emmmm...
Mal ada dapat banyak permintaan untuk buat ID card holder.
Awal2 tu memang Mal tolak. Sorry tau~
Tapi bila fikir2 balik, why not Mal tambahkan lagi item baru kan. :)
Give me 1 week.
Mal nak buat ID card holder versi Kraf Malinja.
InsyaAllah!

Tak mau buat sejibik macam Kak Ja dari jajakraf.com 
walaupun Kak Ja buat saaaaangat cantik & comel! Itu identiti Kak Ja. 
So mintak maaf ya kalau ada sesiapa yang
 mintak Mal buat macam tu tapi Mal tak nak. Harap faham~

Nanti Mal fikir2 macam mana nak buat ok :)
Nak buat lain sikit..

4 comments:

Nida said...

Salam Mal..

Terkedu... cantik sesangat.. anak Kak Nida siap tanya "cantiklah bu... macam mana dia boleh pandai buat macam gitu"..hehe

Semoga rezeki Mal semakin melimpah ruah..ameeeeennn

Terima kasih tidak terhingga..:)

Nisa' Azman said...

wooo..cantik n sgt comel!!! >_<

Kraf Malinja said...

terima kasih (^_^)
segala puji hanya milik Allah~

nanie zainudin said...

hu..tak sabar nak nantykan id card holder versi kraf malinja ^_^

Jom Shopping! :)