Pages

Pencinta Kraf Malaysia :)

Thursday, July 7, 2011

Pemenang Kraf Malinja GA

Assalamualaikum. (^_^)

Berikut adalah senarai pemenang Kraf Malinja GA:

(1) Nida

Hadiah:
1 handphone case
1 hp charm
1 keychain smiley
1 keychain nama yang bertulis nama pemenang.

(2) tiefazatie
 
Hadiah:
1 pendrive case
1 brooch
1 keychain smiley
1 keychain nama yang bertulis nama pemenang.

(3) ain syafain

Hadiah:
1 set fridge magnet
1 keychain smiley
1 keychain nama yang bertulis nama pemenang.

 
  • Tahniah kepada ketiga2 pemenang. InsyaAllah later Mal akan hantar email, nak confirmkan few things. Nak jahitkan keychain nama untuk korang bertiga. Suka tak? :) Sila reply tau email tu nanti.
  • Buat peserta2 lain, terima kasih banyak2 kerana sudi sertai GA ni. :) Jangan serik nak join lagi.  Hampa semua memang sangat best. Idea2 yang hampa bagi memang mantop2 belaka. Pening jugak Mal nak pilih. InsyaAllah akan ada lagi GA di lain kali. :)
  • Maaf sangat2 tau sebab lambat bebenor umumkan keputusan 1st GA ni. Banyak benda nak uruskan sejak naik pangkat jadi Mama ni. Hanya Allah yang tahu betapa sibuknya setiap hari yang berlalu. Hee..
  • Jom jadi rakan FB Kraf Malinja. Kadang2 kalau Mal tak sempat update di blog, Mal akan update di FB. Lebih cepat dan mudah :) Sila klik di sini ok.

Terima kasih sekali lagi.
Marilah sama2 kita terus menyokong seni kraf Malaysia!
*Eh tetiba.. :D

9 comments:

Nida said...

As-salam Mal..

Alhamdulillah rezeki anak-anak.. thanks Mal... semoga Allah melimpahkan rezeki buat Mal sekeluarga..ameeeeeennnn

kakngah said...

tahniah pd semua yag menang....

Maya Lisa said...

Sedihh nye... Maya tak menangggg !

tiefazatie said...

salam sis mal..

alhamdullilah..ada rezeki ifa nie..tq so much sis!tahniah pd kak nida n ain juga..=)

moga sis dimurahkan rezeki selalu..amin..

ok sis..nt sis email ek..

nie email ifa

pinkteddy84@gmail.com

tq sis!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

tahniah tuk semua pemenang!

Nisa' Azman said...

huhu~..xde rezeki..
congrats winners!!!

tiefazatie said...

salam sis mal..hadiah dh smp!
ni tq n3 utk sis eh

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/felt-yang-comel-comel-belaka.html

tq so much!comel2 nie..suka2..=)

Kraf Malinja said...

welcome. tapi.... :( brooch tu pecah eh. hmm salah akak la xletak dlm bekas yg sesuai. huuuu soriii sgt! cuba awak letak gam, ok smula kot. sori tau. :(

tiefazatie said...

hee..xpe sis..teu ifa tanya dulu sis..xmo main agak2 je..hee..xpe..nt ifa try balik gam eh..gne gam uhu je ok je kan..hee..xmo sedih2 ye sis..

selamat berpuasa..=)

Jom Shopping! :)