Pages

Pencinta Kraf Malaysia :)

Saturday, July 30, 2011

Tempahan Lia

Assalamualaikum.

Tempahan dari Lia. Baruuu je jap tadi bagi ke Lia. :D
Lia datang ambil di rumah Mal.

Lia bagi pilihan, sama ada Mal buat gambar Pooh atau Hello Kitty.
Mal pilih kucing chomel ni :)

 First attempt.

Ok jugak kan? Walaupun tak 100% rupa Hello Kitty sebenar.


Ada 2 layers ya.

Tulisan di belakang casing.

Keychain nama ni untuk diapers bag. :)

 Dan Lia juga ordered seekor baby penguin.
Mal rasa Lia ni pinky lover kot.. Macam Mal :p

Seriously Mal suka tengok gambar ni.
Of course sebab ada warna pink! :D

Ramadhan Kareem everyone! (^_^)

4 comments:

nanie zainudin said...

comelnyee...xsabar nak tunggu id holder dr kak mal :)

Kraf Malinja said...

thanks!! :) first attempt utk id holder akak buat cam apa jeeekk :( nvm, will try doing it again n again sampai berjaya! :D

Wanieyra said...

cantiknya..... saya pun baru je berjinal dgn felt ni tp tak pandai lagi sebab tak kreatif orangnya...

Kraf Malinja said...

insyaAllah bila slalu buat, idea tu dtg la :) hee.. lebih2 lagi bila ada anak. toys dia, baju dia, suma pun bole jadi ilham utk create new design. hihi..

Jom Shopping! :)