Pages

Pencinta Kraf Malaysia :)

Thursday, April 28, 2011

Birthday Promotion!

Assalamualaikum :)


Sorry Mal lewat sikit upload gambar FM ni semua.
Kena selesaikan tanggungjawab penting kat rumah ni dulu baru boleh online :)
Di bawah ni, ada 5 set ready-made fridge magnet yang Mal cakap tu.
3 set cupcakes FM dan 2 set fruits FM.


Cupcakes FM:
Harga setiap set = RM10.00 sahaja + 1 free keychain.
Yang bulat, diameter = 5.5 cm
Yang oval, tinggi = 7.5 cm, lebar = 5 cm
c01 = sold to Kak Jah
c02 = booked to Mrs Asieda
c03 = sold to Faizah

************************************************************
Fruits FM:
Harga setiap set = RM20.00 sahaja + 1 free keychain.
Harga tak termasuk potpourri tu ya. Yang tu rumah Mal punya. Huhu...
Panjang dan lebar buah2an ni daripada 4 cm hingga 7.5 cm.
Setiap set terdiri daripada tembikai, kiwi, epal dan limau.
f01 = sold to Kak Mi
f02 = sold to Su

Ada 5 set ni saja :) Siapa cepat, dia dapat! Dapat beli.. :D
Sangat sesuai untuk dihadiahkan kepada ibu atau guru2 anda.
Kalau nak, sila email Mal secepat mungkin ok :) Nyatakan nombor kod sekali.

10 comments:

Fa'izah [eqin] said...

laaa,ingatkan akak da bersalin...supposedly due date bila kak? hehe *busybody*

Kraf Malinja said...

hee.. beluuum.. baby sonok dalam perut ni, nak buat macam mana.. :p due date 7 mei. tarikh tutup GA tu :) doakan akak & baby selamat & sihat ya.

m!sZ zAL!nA said...

hepi bufday.. semoga selamat bersalin

Fa'izah [eqin] said...

hehe insyaAllah selamat...byk2 kn doa...makan ikan byk2 tau.it's good for baby and mother's...nie anak ke bpe kak? =)

Fa'izah [eqin] said...

hehehe insyaAllah selamat...nie anak ke bpe? =)

Kraf Malinja said...

to m!sZ zAL!nA: ameen.. :) terima kasih.
to Fa'izah [eqin]: insyaAllah. first baby ni :)

Fa'izah [eqin] said...

oh,i see....prima gravida...nothing to worry...nurse & doctor sure help u a lot...=) hehe nie petua makcik faizah...masa dia nk bersalin tuh,husband dia kt luar labour room,bce Al-Quran...alhamdulillah,senang jer nk bersalin...=)

CantekHouse said...

cantek sesangat kraf dia...idea kreatif..susah nk dapat tgk..

Kraf Malinja said...

(^_^)

Mrs. Asida said...

asid nak co2.. leh email tak.. asieda82@gmail.com ty

Jom Shopping! :)