Pages

Pencinta Kraf Malaysia :)

Saturday, April 23, 2011

Tempahan Student MICET

Assalamualaikum :) Dah tengok teaser yang sebelum ni?
Ok, ni lah projek yang Mal kerjakan tu. Adik Mal tiba2 tambah order.
Memandangkan Mal rasa Mal boleh lagi sikiiiiiitttt nak jahit2 ni, so Mal terima lah.
Kawan kolej adik Mal yang order ni.

Adik manis ni nak handphone case warna biru dan ada seekor bear.
Mula2 Mal ingat nak buat bahagian kepala saja.
Tapi bila tanya balik, adik manis ni nak full body.
Maka Mal kena buat homework la sikit, google gambar2 teddy bear.
Alhamdulillah Mal rasa yang ni the best yang Mal boleh jahit. :)
Belakangnya kosong ja. Mal buat double layer.

Selain tu, adik manis ni nak 2 pendrive case. Tema merah hitam dan hijau hitam.
Design tak ditetapkan, so Mal buat la 1 flower dan 1 lagi star.
Item lagi satu tu apa? Yang ada tulis AKAK tu? :)
Ni fridge magnet. Mal isi fiber sikit kat dalam tu supaya nampak gebu. Hee..

 Alhamdulillah selesai tempahan terakhir sebelum bersalin. 
Terima kasih adik manis ya.. Next time order lah lagi.
Moga2 awak gembira dengan hasil kraf preggy mom ni (^_^)

****************
Mal harus melupakan hasrat untuk buat apa2 kraf sempena Hari Ibu & Hari Guru.. 

3 comments:

nanakimie said...

semua comey:)suka semua!hehe

Kraf Malinja said...

to nanakimie: alhamdulillah, terima kasih! :)

toyolkiut said...

comelnye..

Jom Shopping! :)