Pages

Pencinta Kraf Malaysia :)

Wednesday, April 6, 2011

Projek April 2011

Assalamualaikum.
Ini projek Mal untuk bulan April.
Ada few new designs yang Mal dah buat.
4 jenis saja. Cukup kot.
Ada penguin, muslimah cartoon, mario mushroom & domo-kun.
Dalam gambar tu Mal belum siap jahit lagi.
InsyaAllah nanti Mal upload hasil yang dah siap ok.
Ni ala2 teaser ja. Hee..
Nak tempah nanti tunggu bulan Julai ya.
Ada rezqi insyaAllah tak ke mana..

Yang ni pulak, saja nak buat tayangan.
Gambar sebelah kanan ni, tool box baru yang Mal beli.
Agak serabut nak letak sama2 barang lain
dalam tool box yang Mal beli awal2 dulu.
So beli lagi satu (yang lebih kecil)
dan letak buttons, wiggle eyes & brads bagai kat situ.
Lebih kemas!

3 comments:

Syarafina Sabri said...

comelnya !!!

toyolkiut said...

lawa..

Kraf Malinja said...

terima kasih :) boleh la tempah lepas ni. hee..

Jom Shopping! :)