Pages

Pencinta Kraf Malaysia :)

Friday, April 8, 2011

Mushroom

Assalamualaikum.
Selamat hari Jumaat (^_^)
Jumaat merupakan Sayyidul-ayyam atau dalam bahasa Melayunya
disebut sebagai penghulu segala hari.
Moga Allah permudahkan urusan kita pada hari yang penuh barokah ini.

New design yang ada di Kraf Malinja: Mushroom!
Diinspirasikan daripada mushroom yang ada dalam 
game Super Mario tu. Siapa pernah main angkat tangan?
Oh Mal sangat suka game tu. Tapi masa zaman kanak2 Ribena dula lah.

 Mal buat 4 warna saja dulu.
Nak jadikan keychain boleh. Nak sangkut di hp pun boleh.

Gambar ni Mal ambil masa pukul 12.30 malam ok. Huhu..
Lighting tak bagus. Plus dah tak larat nak menghadap benda2 ni.
There, you can see the shadow! :p

For those yang berminat dengan cute mushrooms ni,
nanti2 boleh la tempah daripada Mal ya. :)

1 comment:

Syarafina Sabri said...

nak pergi belajar la .

Jom Shopping! :)